Nedjelja, 08 Srpanj 2018 13:34

Preko 40 vrsta piva uz utakmica reprezentacije i vrhunske koncerte

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ODRŽANA 9. POŽEŠKA KRIGLA -

POŽEGA –  Na novoj lokaciji, imanju Stari Fenjeri u Turniću kraj Požege održana je 9. Požeška Krigla u organizaciji Udruge pivara Požega. Ugodan prirodni ambijent, puno šume, ribnjaci te gomile drugih razloga Kriglu su digli na još jednu veću razinu kvalitete.

Krigla je i ove godine brojnim pivoljupcima ponudila u svom ljetnom izdanju preko 40 vrsta domaćih i komercijalnih piva iz svih krajeva zemlje, gastro specijalitete ugostiteljstva, live glazbu te mogućnost roštiljanja i kampiranja. U druženju s pivarima i pivopijama iz cijele Hrvatske, ali i šire uživao je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Naravno, kako se datum održavanja 9. Požeške krigle poklopio s odigravanjem četvrtfinalne nogometne utakmice naše reprezentacije protiv Rusije, nije izostalo ni zajedničko gledanje na velikom projekcijskom platnu i žestoko navijanje.

Nakon utakmice, svi posjetitelji mogli su uživati u odličnim koncertima gostiju glazbenika izvan Hrvatske, veoma kvalitetnim bendovima Unimogs Band (SLO + NG) i Generacija Bez Kompasa (BIH) u čijem sastavu nastupa i poznati košarkaš Dino Rađa.

Neizostavne su i ovoga puta bile posebne festivalske čaše s logotipom Krigle izrađene od tvrde plastike te festivalske majice kao uspomena na ovo jedinstveno druženje pivara i ljubitelja piva.