Utorak, 03 Srpanj 2018 14:58

Škola plivanja na požeškom Gradskom bazenu – početak 5. srpnja

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

POŽEGA - Na požeškim gradskim bazenima vrlo je živo još od početka lipnja kada je otvorena ovogodišnja sezona kupanja, a u srpnju će s radom krenuti i škola plivanja koju i ove godine organizira Požeški sportski savez, pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Škola plivanja održat će se od 5. do 25. srpnja 2018., a upisi traju od 2. do 4. srpnja (ponedjeljak, utorak, srijeda) od 16 do 18 sati ispred Gradskih bazena kod učitelja Škole plivanja. U školu se mogu upisati djeca od najmanje 4 godine starosti, a trajat će 15 radnih dana (od ponedjeljka do petka). Polaznici će biti raspoređeni po grupama znanja plivanja i to svaka grupa po 2 školska sata dnevno. Sveukupno obuka traje 30 školskih sati. Radit će se u dvije kategorije - obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima.

Školu plivanja će voditi 8 profesora kineziologije, a voditelj škole je profesor Alen Ivanović kod kojeg se mogu dobiti sve dodatne informacije (098 747 881). Podsjetimo, prošle godine u Školu plivanja Požeškog športskog saveza bilo je upisano 348 polaznika. Cijena Škole plivanja je 150 kuna.