Utorak, 19 Rujan 2017 09:59

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 16. do 18. rujna, u Požegi u Ulici Matice hrvatske nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u prodavaonicu te otuđio manji iznos. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

U ponedjeljak, 18. rujna, na području Policijske uprave dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila oko 8.30 sati u Požegi u Ulici Stjepana Radića kada je osobni automobil oštetio parkirani automobil, a druga oko 11.45 sati u Dervišagi između tri osobna automobila. Počinitelji prometnih nesreća prekršajno su sankcionirani.

Dragovoljna predaja streljiva

U ponedjeljak, 18. rujna 2017. godine na području Požege osoba koja je željela ostati anonimna predala je policijskim službenicima veću količinu streljiva.

Pozivamo sve građane koji još negdje u svojim domovima imaju nepovlasno oružje i eksplozivna sredstva da ih bez straha od sankcija predaju policiji, ali da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći i vozilom bez policijskih obilježja.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska