Ponedjeljak, 11 Rujan 2017 09:35

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Narušavali javni red i mir

U petak, 8. rujna, oko 22.45 sati, u Pakracu, u Ulici Hrvatskih velikana, u ugostiteljskom objektu, 30-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 17-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju, 10. rujna, oko 16 sati, u mjestu Alaginci, verbalno su se i tjelesno sukobila dva muškarca starosti 56-godina. Protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,45 promila

U petak, 8. rujna, oko 14.10 sati, u mjestu Dervišaga, u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 51-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,45 promila upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Udario biciklom u ivičnjak, pao i ozlijedio se

U nedjelju, 10. rujna, oko 16.10 sati, u Požegi, u Vodovodnoj ulici, 64-godišnjak koji je upravljao biciklom, udario je prednjim kotačem u ivičnjak prilikom čega je pao na nogostup i lakše se ozlijedio. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Jakšiću.