Utorak, 05 Rujan 2017 09:33

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ukradeni laptopi, mobiteli, novci, razni predmetni i alkoholna pića

U razdoblju od 1. do 7. kolovoza, u mjestu Donji Emovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iskoristio bespomoćnost 37-godišnjakinje te iz obiteljske kuće otuđio prijenosno računalo i mobitel. 

U razdoblju od 25. kolovoza do 3. rujna, u mjestu Subocka, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 63-godišnjakinje prilikom čega je otuđio razne predmete. 

U noći sa nedjelje na ponedjeljak, 3./4. rujna, u Požegi, u Ulici Julija Kempfa, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 43-godišnjaka prilikom čega je otuđio novčani iznos, razna alkoholna pića, prijenosno računalo i mobitel. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Kod mladića (19) pronađena marihuana

U ponedjeljak, 4. rujna, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području grada Požege u kojoj prebiva 19-godišnjak prilikom čega su pronašli manju količinu marihuanu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđene četiri osobe 

U ponedjeljak, 4. rujna, oko 11 sati, u mjestu Mihaljevci, na raskrižju ulica Stjepana Radića i Kolodvorska, 22-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, zagrebačkih registarskih oznaka, prilikom skretanja udesno oduzeo je prednost prolaska 49-godišnjoj vozačici osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 49-godišnja vozačica te troje putnika starosti 8, 69 i 79 godina, a koji su se nalazili u osobnom automobilu marke „Renault“. Protiv 22-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska