Utorak, 22 Kolovoz 2017 10:05

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvije teške krađe provaljivanjem

U razdoblju od 5. do 21. kolovoza, u Pakracu, u Psunjskoj ulici nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću 39-godišnjaka i potom se udaljio, a da ništa nije otuđio.

U razdoblju od 18. do 21. kolovoza, u Pakracu, u Ulici sv. Roka nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u prostorije u vlasništvu 45-godišnjaka te otuđio prehrambene proizvode. Policijski službenici tragaju za počiniteljima kaznenih djela protiv kojih slijede kaznene prijave.

Nova krađa automobila, ovoga puta kod Lipika

Tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak, 20./21. kolovoza, u mjestu Jagma iz neograđenog dvorišta nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je osobni automobil marke „Audi“, daruvarskih registarskih oznaka, u vlasništvu 68-godišnjaka. Vozilo je pronađeno 22. kolovoza oko 1 sat na širem području Lekenika i kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

U ponedjeljak, 21. kolovoza, na području Policijske uprave dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila oko 13.15 sati u Požegi u Osječkoj ulici između dva osobna automobila, a druga oko 20 sati u mjestu Kukunjevac gdje je osobni automobil naletio na psa.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska