Petak, 28 Listopad 2016 10:55

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iz dvorišta Hrvatske pošte ukraden granitni kamen

U četvrtak, 27. listopada, policijski službenici su zaprimili prijavu krađe koja se dogodila u svibnju ove godine, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, gdje je nepoznati počinitelj (ili više njih) prilikom radova otuđio granitni kamen u dvorištu „Hrvatske pošte“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao eksplozivna sredstva i streljivo

U petak, 27. listopada, u Požegi, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima pet detonatora te veću količinu streljiva koje je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

19-godišnjak sletio s ceste i udario u prometni znak 

U petak, 28. listopada, oko 1 sat, u blizini mjesta Venje, 19-godišnji vozač (1,25 promila) koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je vozilom sišao na sjevernu putnu bankinu prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u prometni znak. Nakon prometne nesreće 19-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana se dogodila i jedna prometna nesreća u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Matije Gupca.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija