Petak, 21 Listopad 2016 10:56

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ugrožavali javni promet

U srijedu, 19. listopada, oko 20.10 sati, u Pakracu, u Ulici Aleja kestenova, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zatekli 40-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,94 promila i prije stjecanja prava na upravljanje upravljao mopedom marke „Tomos“, daruvarskih registarskih oznaka.

Istoga dana, oko 20.50 sati, u mjestu Bektež, u prometu je zatečen 60-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila upravljao teretnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka. Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Požar u dnevnom boravku obiteljske kuće

U četvrtak, 20. listopada, oko 18 sati, u mjestu Brodski Drenovac, u dnevnom boravku obiteljske kuće u vlasništvu 42-godišnjakinje uslijed pregrijavanja i samozapaljenja televizora došlo je do požara prilikom čega su nagorjeli drvena komoda i prozor.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđene dvije osobe

U četvrtak, 20. listopada, oko 15.20 sati, u Požegi, u Ulici Pavla Radića, 30-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,23 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja i uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te prešao u suprotni prometni trak prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila marke „Citroen“, požeški registarskih oznaka, a kojim je upravljao 23-godišnjak. U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena, a protiv 30-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija