Petak, 12 Kolovoz 2016 12:01

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Šumska krađa

U razdoblju od 1. srpnja do 10. kolovoza, u šumskom predjelu u blizini mjesta Brodski Drenovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio stabla hrasta i bukve u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Narušavali javni red i mir

U četvrtak, 11. kolovoza, oko 3.50 sati, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, muškarac starosti 22 godine (1,02 promila) i dvojica muškaraca starosti 23 godine (1,14 promila i 1,48 promila) verbalno su se i tjelesno sukobili sa dvojicom muškaraca starosti 20 godina i muškarcem starosti 22 godine (0,63 promila). Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Jakšiću u Osječkoj ulici, u Pakracu u Ulici Matije Gupca te u Požegi u ulicama Pavla Radića, Stjepana Radića i Frankopanskoj.

Rezultati akcije 

U srijedu 10. kolovoza, policijski službenici PU požeško-slavonske su proveli preventivno-represivnu akciju usmjerenu na nadzor brzine kretanja vozila.

Tijekom akcije utvrđeno je ukupno 49 prometnih prekršaja od kojih se 40 odnosi na prekršaje nepropisne brzine.

Najveća brzina u naseljenom mjestu, od 107 km/h zabilježena je u Pleternici, u Ulici Stjepana Radića gdje je vozač osobnog automobila za prekršaj kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 kuna.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija