Utorak, 17 Svibanj 2016 10:02

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Teška krađa provaljivanjem

S nedjelje na ponedjeljak, 15./16. svibnja, u mjestu Zagrađe nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u prodavaonicu trgovačkog društva iz Požege te iz nje otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Sa 2,35 promila izgubio nadzor nad teretnim kombijem i sletio s ceste

U ponedjeljak, 16. svibnja, oko 19.15 sati u mjestu Draga 41-godišnji vozač teretnog vozila marke „VW“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola (2,35 promila) izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Zlouporaba opojne droge

U ponedjeljak, 16. svibnja, oko 19.20 sati u Požegi, u Ratarničkoj ulici prilikom kontrole prometa policijski službenici su kod 20-godišnjega suvozača u osobnom automobilu marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, pronašli manju količinu cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Vozio pod utjecajem alkohola, pa smješten u policiju na trežnjenje

U utorak, 17. svibnja, oko 1 sat u Požegi u Industrijskoj ulici 32-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW“, njemačkih registarskih oznaka, upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola (1,76 promila) i budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja te protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija