Petak, 06 Svibanj 2016 10:08

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provala u Obrtničku srednju školu, ukradeni razni predmeti

U noći sa srijedu na četvrtak 4./5. svibnja, u Požegi, u Ratarničkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije škole prilikom čega je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prilikom čišćenja zgrade pronašla ručnu bombu

U četvrtak, 5. svibnja, oko 11 sati, u Lipiku, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, 46-godišnjakinja je prilikom čišćenja gospodarske zgrade pronašla ručnu bombu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Bombu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i ona je pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Sa 2,95 promila "Yugom" sletio s kolnika na travnatu površinu i udario u parkirano vozilo

U četvrtak, 5. svibnja, oko 20.50 sati, u mjestu Prekopakra, u Ulici dr. Ante Starčevića, 55-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,95 promila upravljao osobnim automobilom marke „Zastava“, daruvarskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s kolnika na travnatu površinu, te udario u propisno parkirani osobni automobil marke „BMW“ u vlasništvu 48-godišnjaka. U prometnoj nesreći 55-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj ulici.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija