Petak, 01 Travanj 2016 12:04

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 56-godišnjak

U četvrtak, 31. ožujka, oko 17 sati, na lokalnoj cesti između mjesta Komarovci i Doljanovci, 56-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i bez zaštitne kacige upravljao mopedom marke „Tomos“, nije se kretao sredinom obilježene pješačke trake te je s mopedom sišao s kolnika na bankinu prilikom čega je izgubio nadzor te pao na kolnik. U prometnoj nesreći 56-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj ulici.

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 28. prosinca 2015. do 31. ožujka 2016. godine, u mjestu Orljavac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u dvorišnu zgradu u vlasništvu 74-godišnjakinje prilikom čega je otuđio radni alat. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Narušavala javni red i mir

U četvrtak, 31. ožujka, oko 15.15 sati, u Požegi, u Ulici Matije Gupca, u čekaonici Doma zdravlja, 35-godišnjakinja je vikala i galamila te raznim pogrdnim riječima vrijeđala 34-godišnjakinju zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Omalovažavao policijsku službenicu

U četvrtak, 31. ožujka, oko 20.40 sati, u Požegi, u Ulici dr. Filipa Potrebice, 34-godišnjak je prilikom procesuiranja prekršaja omalovažavao i vrijeđao policijsku službenicu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: Alen Protić Foto: Vladimir Protić