Četvrtak, 03 Ožujak 2016 09:28

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Pretragom obiteljske kuće pronašli 1 kg sitno rezanog duhana

U srijedu, 2. ožujka, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Kutjeva u kojoj prebivaju 19-godišnjak i 51-godišnjakinja prilikom čega su pronašli oko 1100 grama sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske zbog čega protiv njih slijedi kaznena prijava.

Dragovoljna predaja streljiva

U srijedu, 2. ožujka, u Pakracu, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima 183 komada streljiva koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Požar na otvorenom kod Stražemana

U srijedu, 2. ožujka, oko 17.45 sati, u blizini mjesta Stražeman, na neutvrđeni način je došlo do požara na otvorenom prostoru prilikom čega je gorjela suha trava.

Ugrožavali javni promet vožnjom u pijanom stanju

U srijedu, 2. ožujka, oko 16.30 sati, u mjestu Eminovci, u Vukovarskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,50 promila.

U četvrtak, 3. ožujka, oko 1.20 sati, u Požegi, u Ulici Republike Hrvatske, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 48-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,39 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, zadarskih registarskih oznaka.

Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija