Petak, 26 Veljača 2016 11:37

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Narušavao javni red i mir i omalovažavao policijskog službenika

U četvrtak, 25. veljače, oko 20.40 sati, u Kaptolu, Trg Vilima Korajca, u ugostiteljskom objektu, 29-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) vikao i galamio, prevrtao stolice te prolijevao piće po lokalu, a prilikom postupanja omalovažavao policijskog službenika. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđena 24-godišnjakinja

U četvrtak, 25. veljače, oko 11.10 sati, u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, 19-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Fiat“, vukovarskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine nije uspio zaustaviti vozilo prilikom čega je udario u zadnji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 30-godišnjak koji je zaustavio vozilo poradi propuštanja vozila iz suprotnog smjera, a u namjeri skretanja ulijevo. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 24-godišnja putnica iz osobnog automobila marke „Volkswagen“, a protiv 19-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.
Tijekom protekla 24 sata dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Toranj te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu, u Ulici Ivana Gundulića.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija