Ponedjeljak, 16 Ožujak 2015 09:53

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Predao strojnicu, ručnu bombu i nekoliko stotina streljiva
U petak, 13. ožujka, na području grada Pakraca, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima strojnicu, ručnu bombu te preko stotinu komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Naletio na psa kojeg je vlasnik držao bez nadzora
U petak, 13. ožujka, oko 14.50 sati, u Kutjevu, na raskrižju ulica Zagrebačke i Kutjevačke, 29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, udario je u psa u vlasništvu 60-godišnjaka koji je na kolnik istrčao bez nadzora. Protiv 60-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

26-godišnjak uz potok pronašao zolju
U subotu, 14. ožujka, oko 8.45 sati, u blizini mjesta Sažije, uz potok, 26-godišnjak je pronašao jednu zolju za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Ona je izuzeta od strane policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu i bit će naknadno uništena.

Nožem oštetio vozilo, te kasnije vrijeđao policijske službenike
U subotu, 15. ožujka, oko 3.05 sati, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, 42-godišnjak (1,86 promila) je nožem oštetio teretni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a prilikom postupanja policijskih službenika omalovažavao ih je i vrijeđao. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija