Četvrtak, 12 Ožujak 2015 11:35

Vozio s ukradenim registarskim oznakama

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 U srijedu, 11. ožujka 2015. godine, oko 10.45 sati, u mjestu Kuzmica, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Daewoo“ kojim je upravljao 54-godišnjak, a na kojemu su bile nepripadajuće registarske oznake. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 54-godišnjak dan prije postavio nepripadajuće registarske oznake kako bi ih koristio u prometu, a koje je otuđio u siječnju na području grada Požege. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Teška krađa provaljivanjem

U srijedu, 11. ožujka 2015. godine, tijekom dana, u Velikoj, u Cirakijevoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka prilikom čega je otuđio novac, radni alat te moped koji se nalazio u garaži, a koji je naknadno pronađen na području grada Požege. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Prosila po kućama 

U srijedu, 11. ožujka 2015. godine, oko 11 sati, U Lipiku, u Školskoj ulici, postupajući po dojavi građana, policijski službenici su u prosjačenju po kućama zatekli 40-godišnjakinju zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U srijedu, 11. ožujka 2015. godine, oko 12.45 sati, u Požegi, Trg Svetog Trojstva, 53-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, nije držao potreban razmak prilikom kretanja iza drugog vozila uslijed čega je udario u osobni automobil marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 50-godišnjakinja, a koja je smanjivala brzinu kretanja radi propuštanja vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska. Protiv 53-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Narušavali javni red i mir

U srijedu, 11. ožujka 2015. godine, oko 15.10 sati, u Vetovu, u Majdanskoj ulici, dva muškarca starosti 43 i 67 godina su vikali i galamili na 37-godišnjaka zbog čega protiv njih slijedi prekršajna prijava.

Tekst: PU Požeško-slavonska, Foto: Ilustracija policijskog službenika