Ponedjeljak, 09 Veljača 2015 13:58

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Narušavali javni red i mir

U subotu, 7. veljače 2015. godine, oko 3 sata, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, ispred ugostiteljskog objekta, poradi ranijih nesuglasica, verbalno su se i tjelesno sukobili 22-godišnjak (1,76 promila), 21-godišnjak (1,26 promila) i 28-godišnjak (0,91 promila) zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Prometna problematika

U subotu, 7. veljače 2015. godine, oko 11 sati, u Požegi, u Ulici Pavla Radića, 41-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“, požeških registarskih oznaka, uslijed utjecaja alkohola i neprilagođene brzine je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika te udario u nepropisno parkirani osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 43-godišnjaka. U prometnoj nesreći 41-godišnjak je lakše ozlijeđen, a prilikom postupanja je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajna prijava a protiv 43-godišnjaka optužni prijedlog.

Tijekom proteklog vikenda dogodilo se i sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom, u petak, oko 8.35 sati, u mjestu Nova Lipovica došlo je do slijetanja autobusa sa kolnika, a nešto kasnije istoga dana došlo je do slijetanja osobnih automobila sa kolnika u mjestima Ožegovci, Prekopakra, Omanovac i Dervišaga dok se u subotu, 7. veljače dogodila prometna nesreća između dva osobna automobila u Pakracu u Ulici Gojka Šuška.

Zatečen u provali

U subotu, 7. veljače 2015. godine, oko 3.50 sati, u Požegi, Trg Svetog Trojstva, policijski službenici su zatekli nepoznatog muškarca kako provaljuje u ugostiteljski objekt. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinitelj 35-godišnji hrvatski državljanin s područja grada Požege i protiv njega slijedi kaznena prijava.

Tekst: Vanja Protić Foto: ilustrativna fotografija