Ponedjeljak, 02 Veljača 2015 10:44

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Dvojica pijanih muškaraca pravili nered u pekari

 U nedjelju, 1. veljače, oko 1.35 sati, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, u pekarnici, 28-godišnjak (2,33 promila) i 25-godišnjak (2,50 promila) su narušavali javni red i mir zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Prometna nesreća bez ozlijeđenih osoba

 U nedjelju, 1. veljače, oko 20.05 sati, u Pleternici, na raskrižju ulica Trg Zrinskog i Frankopana, Orljavske, Kralja Zvonimira i Vladimira Nazora, 41-godišnji vozač osobnog automoila marke „Volkswagen Golf“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja gdje se promet odvija u kružnom toku, nije zaustavio vozilo prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Volkswagen Polo“, požeških registarskih oznaka, kojim je u kružnom toku upravljao 41-godišnjak.
Protiv 41-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

 Upravljao biciklom u alkoholiziranom stanju

 U subotu, 31. siječnja, oko 16.55 sati, u Badljevini, u Ulici Kralja Tomislava, policijski službenici su zatekli 49-godišnjaka koji je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,08 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

29-godišnji vozač pod vidnim utjecajem alkohola odbio alkotest te isključen iz prometa

 U nedjelju, 1. veljače, oko 3.30 sati, u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Ford Mondeo“, požeških registarskih oznaka, zatekli 29-godišnjaka koji je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao vozilom. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.