Nedjelja, 26 Listopad 2014 12:03

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Tri psa ugušila tri janjca

 Zbog držanja životinja bez nadzora 36-godišnjak je zaradio optužni prijedlog. Njegova su tri psa ušla u dvorište 79-godišnjaka u selu Laze Vasine i ugušila tri janjca.

 Vozio pijan i prošao kroz crveno na semaforu

 U nedjelju 26. listopada oko 1,15 u Osječkoj ulici, 24-godišnji vozač Mercedesa brodskih registarskih oznaka nije se zaustavio na crveno svjetlo na semaforu te je zaustavljen od kontrole policijskih službenika. Vozač je bio i pod utjecajem alkohola od 1,22 promila te je zadržan u posebnoj prostoriji policije i slijedi mu obavezni prekršajni nalog.

 Pobjegao sa mjesta događaja, policija traga za njim

U subotu 25. listopada u Ulici Ljudevita Gaja u Poljani kod Lipika, nepoznati vozač Golfa započeo je radnju obilaženja, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez problema za druge sudionike u prometu te je tom prilikom došlo do udara bočnih strana sa drugim vozačem automobila daruvarskih registarskih oznaka. Nepoznati vozač Golfa napustio je mjesto događaja i policijski službenici tragaju za njim.

 Vozio dok je imao izrečenu kaznu za upravljanje

U subotu 25. listopada, oko 18 sati u Ulici Bjelovarskih vitezova u Kusonjama od strane policijskih službenika zaustavljen je 58-godišnji vozač automobila "Ford Escort", daruvarskih registarskih oznaka, koji je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanjem vozilom B kategorije i pod utjecajem alkohola od 1,08 promila. 58-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i slijedi mu obavezni prekršajni nalog.