Petak, 10 Listopad 2014 11:20

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Provalio u kamion i ukrao gorivo

 U vremenskom razdoblju od 7. do 9. listopada, u mjestu Treštanovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u teretni automobil marke „Man“, slavonskobrodskih registarskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Slavonskog Broda prilikom čega je otuđio gorivo.

Provalili na benzinsku, ukrali plinske boce

 U četvrtak, 9. listopada, tijekom noći, u mjestu Donji Čaglić, u Ulici Roberta Žilija, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u skladišni prostor benzinske postaje prilikom čega je otuđio plinske boce. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima ovih kaznenih djela protiv kojih slijedi kaznena prijava.

 U požaru izgorjela dva automobila

 U četvrtak, 9. listopada, oko 21.45 sati, u mjestu Doljanovci, došlo je do požara u garaži u vlasništvu 52-godišnjaka prilikom čega su izgorjela dva automobila marke „Volkswagen“ i „Kia“, požeških registarskih oznaka te oko 500 vijenaca suhog duhana. Slijedi očevid.

 Dragovoljna predaja eksplozivnih sredstava

 U četvrtak, 9. listopada, u mjestu Vetovo, građanin koji je zatražio da ostane anoniman je predao policijskim službenicima tri bombe ručne izrade koje je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

 Tučnjava završila sa teškim ozlijedama 47-godišnjeg muškarca

 U četvrtak, 9. listopada, oko 19 sati, na području grada Požege, verbalno su se i tjelesno sukobila dva muškarca starosti 47 i 56 godina prilikom čega je 47 godišnjak teško tjelesno ozlijeđen. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Upravljao sa 1,85 promila pa ga isključili iz prometa

 U petak, 10. listopada, oko 4 sata, u Pakracu, u Ulici Augusta Cesarca, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u osobnom automobilu marke „Škoda“, daruvarskih registarskih oznaka zatekli 56-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,85 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.