Srijeda, 03 Rujan 2014 11:35

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Vrijeđao policijske službenike pa razbio staklo 

 U utorak, 2. rujna, u ranim jutarnjim satima u Pleternici u prostorijama Policijske postaje 37-godišnjak je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike koji su prema njemu postupali, a zatim je razbio staklo između hodnika i prostorija operativnog dežurstva. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

 Ugrožavao promet pa ga odveli na trežnjenje

 U utorak, 2. rujna, oko 19.10 sati u mjestu Vesela policijski službenici su u prometu zatekli 55-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje). Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

 Isti dan oko 19.45 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila u Požegi u Njemačkoj ulici na parkiralištu trgovačkog centra.

Zbog urušenog stabla državna cesta bila zatvorena na pola sata

 U utorak, 2. rujna 2014. godine u vremenu od 22.15 do 22.45 sati između Grada Pakraca i mjesta Omanovac za sav promet bila je zatvorena državna cesta D-5. Naime, uslijed kiše i vjetra palo je stablo bagrema na cestu, ali je ubrzo uklonjeno i promet je otvoren.