Srijeda, 20 Kolovoz 2014 12:31

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dovršeno istraživanje

 U utorak, 19. kolovoza, provedenim policijskim očevidom utvrđeno je da je do zapaljenja kontejnera, dan ranije u mjestu Brestovac, došlo zbog zapaljenja gorivog materijala otvorenim plamenom ili žarom cigarete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

 Biciklistica u pijanom stanju udarila u parkirano vozilo i krenula bježati

 U utorak, 19. kolovoza, oko 21.20 sati u Požegi u Hrvatskih branitelja ulici 20-godišnja biciklistica pod utjecajem alkohola (1,76 promila) izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela s kolnika na travnatu površinu te udarila u parkirani osobni automobil marke „Škoda Octavia“ u vlasništvu 46-godišnjaka. 20-godišnjakinja je potom napustila mjesto prometne nesreće, ali su je policijski službenici ubrzo pronašli i ona je smještena u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja te protiv nje slijedi prekršajna prijava.

 Isti dan oko 11.55 sati u Kaptolu u Ramanovačkoj ulici dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila.

17-godišnjak ukrao osobni automobil

 Tijekom noći s ponedjeljka na utorak, 18./19. kolovoza, u Požegi u Slavonskoj ulici nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je osobni automobil marke „Renault Twingo“, požeških registarskih oznaka, kojeg je 70-godišnja vlasnica ostavila nezaključanog i s ključevima u kontakt bravici.
Policijski službenici pronašli su osobni automobil na području Požege i nakon provedenog policijskog očevida vratili su ga vlasnici. Također su proveli kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.

U dječjoj liječničkoj ordaniciji galamio i vikao

 U utorak, 19. kolovoza, oko 11.30 sati u Požegi u Cirakijevoj ulici u liječničkoj ordinaciji 51-godišnjak je glasno vikao i galamio zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.