Ponedjeljak, 11 Kolovoz 2014 14:14

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provalili u kafić i ukrali alkoholna pića

 Tijekom noći s petka na subotu, 8./9. kolovoza, u Požegi u Pavla Radića ulici nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u ugostiteljski objekt 37-godišnjaka te iz njega otuđio alkoholna pića. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

 20-godišnjakinji ukraden mobitel od nekoliko tisuća kuna

 U subotu, 9. kolovoza, u vremenu od 2.30 do 3.30 sati u Požegi u Mesničkoj ulici u ugostiteljskom objektu nepoznati počinitelj iz torbice 20-godišnjakinje otuđio je mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna i protiv nepoznatog počinitelja, za kojim policijski službenici tragaju, slijedi kaznena prijava.

 Držanje životinja bez nadzora

 U subotu, 9. kolovoza, oko 16.30 sati u Pleternici u Mile Budaka ulici na prostoru školskog igrališta pas, kojega je 17-godišnjak držao bez nadzora, srušio je na tlo i ugrizao 10-godišnjaka. Protiv 17-godišnjaka slijedi prekršajna prijava.

 Utopio se pokušavajući prijeći Orljavu traktorom

 U nedjelju, 10. kolovoza, u vremenu od 12 do 13 sati u Požegi u blizini Šijačke ulice u rijeci Orljavi pronađeno je mrtvo tijelo 70-godišnjaka. On je tijekom dopodneva traktorom pokušao prijeći korito rijeke Orljave, ali je zapao u mulj nakon čega je pješice krenuo po pomoć preko rijeke i uslijed jake struje se utopio.

 Tijekom vikenda dosta prometnih prekršaja i alkoholiziranih vozaća

 Tijekom proteklog vikenda dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće. U petak, 8. kolovoza, oko 6.50 sati u Požegi u Stjepana Radića ulici 58-godišnji vozač osobnog automobila „Peugeot 206“, požeških registarskih oznaka, uslijed nepropisnog uključivanja u promet oštetio je „Peugeot 207“, također požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 39-godišnjakinja. Iako je 58-godišnjak napustio mjesto prometne nesreće policijski službenici su ga ubrzo pronašli i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

 Isti dan u vremenu od 9.50 do 10.30 sati u Kutjevu na Trgu graševine na obilježenom parkiralištu nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je propisno parkirani osobni automobil marke „Renault“ nizozemskih registarskih oznaka.

 Također su zabilježena četiri ugrožavanja javnog prometa, a „rekorder“ je vozač kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od čak 3,02 promila. Naime, u subotu 9. kolovoza oko 16 sati u mjestu Vesela policijski službenici su zaustavili 52-godišnjeg vozača neregistriranog i neosiguranog „VW Golfa“ kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola i budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.