Ponedjeljak, 23 Lipanj 2014 14:34

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Tri teške krađe provaljivanjem

U vremenskom razdoblju od 27. travnja do 21. lipnja 2014. godine, u Pakracu, u Ulici Radničko naselje, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 51-godišnjaka u kojoj trenutno nitko ne boravi i otuđio televizor.

Tijekom noći sa četvrtka na petak 19./20. lipnja 2014. godine, u Požegi, u Ulici Pavla Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u ugostiteljski objekt i otuđio razna alkoholna pića i sladoled.

U nedjelju, 22. lipnja 2014. godine u vremenu od ponoći do7 sati, u Požegi, u Cerničkoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u ugostiteljski objekt i otuđio novac.

Policijski službenici tragaju za počiniteljima ovih kaznenih djela protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Dva pokušaja provale

U noći sa četvrtka na petak 19./20. lipnja 2014. godine, u Požegi, u Frankopanskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije pekarnice u vlasništvu 58-godišnjaka iz koje nije ništa otuđio.

U vremenskom razdoblju od 17. do 21. lipnja 2014. godine, u Požegi, u Ulici Šijačka cesta, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u radni stroj u vlasništvu poduzeća iz Požege.

Policijski službenici tragaju za počiniteljima ovih kaznenih djela protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Otuđen mobitel

U petak, 20. lipnja 2014. godine, u ranojutarnjim satima, u Vidovcima, u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio mobitel u vlasništvu 30-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

U noći sa četvrtka na petak, 19./20. lipnja 2014. godine, u Požegi, u Ulici Milke Trnine, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u prostorije sportskog kluba.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakom sa područja općine Požega je utvrđeno da je počinitelj rečenog kaznenog djela.
Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Prometna problematika

U petak, 20. lipnja 2014. godine, oko 14.45 sati, u mjestu Brodski Drenovac, 55-godišnji muškarac koji je upravljao biciklom na upravljaču je prevozio PVC vrećicu prilikom čega je ona upala u prednji kotač uslijed čega je on pao i na mjestu preminuo.

U nedjelju, 22. lipnja 2014. godine, oko 4.15 sati, u mjestu Eminovci, u Vukovarskoj ulici, 21-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,71 promila, uslijed neprilagođene brzine je izgubila nadzor nad vozilom, sletjela s kolnika i udarila u prometni znak nakon čega se vozilo prevrnulo u putnom kanalu. Protiv vozačice slijedi prekršajni nalog.

Tijekom vikenda su se dogodile tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u Požegi u Frankopanskoj ulici i Ulici Hrvatskih branitelja te u Vetovu u Zagrebačkoj ulici, jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Velikoj u Strossmayerovoj ulici te tri bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u Ulici Miroslava Krleže, u Pakracu u Ulici Prolaz Baruna Trenka te u mjestu Alaginci.

Narušavao javni red i mir

U subotu, 21. lipnja 2014. godine, oko 14 sati, u mjestu Drškovci, u Velebitskoj ulici, u dvorištu obiteljske kuće, 58-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,16 g/kg) je verbalno a potom i tjelesno napao ženu i muškarca starosti 20 godina zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Ugrožavanje javnog prometa

U nedjelju, 22. lipnja 2014. godine, oko 2 sata, u Požegi, u Županijskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Opel“, požeških registarskih oznaka zaustavili 27-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,00 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.