Utorak, 22 Travanj 2014 12:41

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

U ponedjeljak, 21. travnja 2014. godine oko 8 sati u Pakracu u Ulici Vlade Laučana 77-godišnji vozač osobnog automobila marke „Zastava“, daruvarskih registarskih oznaka, oštetio je vozilom prometni znak i potom napustio mjesto prometne nesreće. Policijski službenici su ga je ubrzo pronašli i protiv njega slijedi prekršajna prijava.
Isti dan dogodile su se još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom između dva osobna automobila i to oko 13.30 sati u Brestovcu u Požeškoj ulici kod skretanja za mjesto Dolac te oko 15.30 sati u Požegi u Osječkoj ulici.

Nalet na biciklistu

U ponedjeljak, 21. travnja 2014. godine oko 8.30 sati u mjestu Komorica 52-godišnji vozač osobnog automobila marke „Peugeot“, novogradiških registarskih oznaka, uslijed iznenadnog skretanja u lijevo, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu udario je vozilom u bicikli kojim se ispred njega kretalo 12-godišnje dijete. Dijete se kretalo prije stjecanja prava na upravljanje biciklom na kojemu su bili neispravni uređaji za zaustavljanje, a za vrijeme vožnje na glavi nije nosilo zaštitnu kacigu te je uslijed udarca palo na kolnik i lakše se ozlijedilo. Protiv 52-godišnjeg vozača slijedi prekršajna prijava te izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb.