Breadcrumbs

Petak, 18 Travanj 2014 11:39

Zbog kiše i brzine sleto s kolnika

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Jučer oko 11,45 sati na D 38 između mjesta Kamenska i Orljavac 36-godišnji državljanin Velike Britanije koji je upravljao osobnim automobilom marke „ IMG 7691Ford Fiesta“, daruvarskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u putni kanal zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Narušavanje javnog reda i mira

U četvrtak, 17. travnja 2014. godine oko 20 sati u ugostiteljskom objektu u mjestu Kaptol 23-godišnjak je verbalno i tjelesno napao vlasnika objekta zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dragovoljna predaja bombi

U četvrtak, 17. travnja 2014. godine policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu jedna je osoba dragovoljno predala dvije ručne bombe M 50.

 
'Manje oružja, manje tragedija' – predajte oružje bez sankcij

Još je uvijek u tijeku akcija „Manje oružja - manje tragedija“ kojom vam je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava.
Oružje i ubojita sredstva ne odlažite i ne ostavljajte u kontejnerima za smeće ili na drugim otvorenim prostorima u prirodi! Na taj način ugrožavate živote drugih ljudi.
Protiv građana koji ovakvo oružje prijave policiji radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.
Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Na vašu adresu doći će posebno osposobljeni policijski službenici u civilnoj odjeći i s vozilom bez policijskih oznaka koji će preuzeti oružje.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.