Utorak, 15 Travanj 2014 11:12

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U nedjelju, 13. travnja 2014. godine u vremenu od 2 do 8 sati u Požegi u Dragutina Lermana ulici nepoznati počinitelj, nepoznatim vozilom krećući se pješačkom zonom oštetio je metalni stup javne rasvjete. Počinitelj ove prometne nesreće napustio je mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao zbog čega policijski službenici tragaju za njim.

Provala u srednju školu

U razdoblju od 12. do 14. travnja 2014. godine u Požegi u Ratarničkoj ulici nepoznati počinitelj provalio je u prostorije srednje škole i policijski službenici tragaju za njim.

Krađa novca

U razdoblju od 12. do 14. travnja 2014. godine u Požegi u Pavla Radića ulici iz prostorija poljoprivredne zadruge nepoznati počinitelj otuđio je veći novčani iznos. Policijski službenici obavili su očevid i tragaju za počiniteljem ovog kaznenog djela.

Požar na otvorenom prostoru

U ponedjeljak, 14. travnja 2014. godine oko 16.30 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici na neutvrđen način došlo je do požara na divljem deponiju smeća koji se nalazi u starom toku rijeke Orljave. Vatra se proširila na susjedno zemljište 69-godišnjaka gdje je gorjela piljevina i suha trava, a požar je u potpunosti ugašen oko 18.35 sati.