Nedjelja, 30 Ožujak 2014 14:08

Provala u prodavaonicu u Ivandolu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U petak, 28. ožujka 2014. godine, tijekom noći, u mjestu Ivandol, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prodavaonicu u vlasništvu trgovačkog društva iz Ivandola iz koje nije ništa otuđio. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U petak, 28. ožujka 2014. godine, oko 8.20 sati, u mjestu Poljana, u Ulici Ljudevita Gaja, 30-godišnji vozač koji je upravljao teretnim vozilom marke „Iveco“, požeških registarskih oznaka i kojemu je bilo pridodano priključno vozilo marke „Schmitz“ je zbog nepropisnog kretanja vozilom prešao na suprotnu kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera nakon čega je došlo do zanošenja skupa vozila a potom i izlijetanja preko pješačke staze te udara teretnog vozila u metalnu ogradu u vlasništvu 31-godišnjaka. U prometnoj nesreći 30-godišnjak je lakše tjelesno ozlijeđen i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Sokolovoj ulici.

Narušavanje javnog reda i mira

U petak, 28. ožujka 2014. godine, oko 21.40 sati, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, 66-godišnjak je bez ikakvog povoda tjelesno napao 21-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.