Četvrtak, 27 Ožujak 2014 13:16

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Dvije teške krađe

 U noći sa utorka na srijedu 25./26. ožujka 2014. godine, u Požegi, u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije obrta u vlasništvu 37-godišnjaka i otuđio novac.
U srijedu, 26. ožujka 2014. godine, u prijepodnevnim satima, u Požegi, u Cvjetnoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz obiteljske kuće u vlasništvu 70-godišnjakinje otuđio nakit i novčanik.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

U alkoholiziranom stanju za volanom sletio s ceste 

  U četvrtak, 27. ožujka 2014. godine, oko 0.15 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Frankopanska-Makse Kuntarića-Luka, 24-godišnji vozač je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,83 g/kg upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, zagrebačkih registarskih te je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste na travnatu površinu. Protiv 24-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

 Omalovažavao i vrijeđao policijske službenike
U četvrtak, 27. ožujka 2014. godine, oko 1.35 sati, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, 20-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola vikao i galamio te vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.