Utorak, 11 Ožujak 2014 10:47

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pronašao ručnu bombu

 U ponedjeljak, 10. ožujka 2014. godine, oko 7.30 sati, u mjestu Šeovica, u Ulici Slavonska, 47-godišnjak je prilikom čišćenja voćnjaka pronašao jednu ručnu bombu M-75 za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Bomba je od strane policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu izuzeta i bit će naknadno uništena.

 Požar na kući
U ponedjeljak, 10. ožujka 2014. godine, oko 11.30 sati, u mjestu Filipovac, u Ulici Tabor, u obiteljskoj kući u vlasništvu 32-godišnjakinje, u kotlovnici, uslijed zapaljenja čađi u dimovodnoj cijevi i dimnjaku došlo je do zapaljenja električnih instalacija, opreme peći na kruta goriva i drugih predmeta.

 Pijan vozio traktor
U ponedjeljak, 10. ožujka 2014. godine, oko 21 sat, u Pleternici, na trgu Zrinskih i Frankopana, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 59-godišnjaka koji je upravljao traktorom požeških registarskih oznaka bez upaljenih svjetala iako je bila noć i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,67 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

 Dvije provale
U vremenskom razdoblju od 8. do 10. ožujka 2014. godine, u Požegi, u Vukovarskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću i otuđio novac.
U nedjelju, 9. ožujka 2014. godine, kod mjesta Vetovo, u blizini kamenoloma, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u traktor i radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva iz Kutjeva prilikom čega je iz traktora otuđio gorivo a iz radnog stroja razni alat.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima ovih kaznenih djela protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Prometna nezgoda zbog neopreznosti i alkohola                                                                                               U ponedjeljak, 10. ožujka 2014. godine, oko 11 sati, u Požegi, u Sokolovoj ulici, 62-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,56 g/kg uključivao se u promet sa parkirališta a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu uslijed čega je udario u osobni automobil marke „Opel“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak. Protiv 62-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.