Ponedjeljak, 27 Siječanj 2014 10:19

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Požar na dvorišnoj zgradi

U subotu, 25. siječnja 2014. godine oko 20.20 sati u Požegi u Zagrebačkoj ulici uslijed kvara na električnim instalacijama došlo je do požara na dvorišnoj zgradi 76-godišnjaka. Požar je ubrzo ugašen, a materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Narušavanje javnog reda i mira

U subotu, 25. siječnja 2014. godine oko 20.30 sati u Požegi u Kamenita vrata ulici u ugostiteljskom objektu 30-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,80 g/kg) bez ikakvoga povoda tjelesno je napao 22-godišnjeg konobara koji ga je više puta tijekom večeri posluživao alkoholnim pićem. 30-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog, a protiv 22-godišnjaka obavezni prekršajni nalog, jer je davao alkoholna pića već pijanoj osobi.

Ugrožavanje javnog prometa

U nedjelju, 26. siječnja 2014. godine oko 15 minuta nakon ponoći u Požegi u Zagrebačkoj ulici policijski službenici zatekli su 37-godišnjaka kako upravlja osobnim automobilom marke "Opel zafira", požeških registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola (2,40 g/kg) zbog čega je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Eksplozija plina

U nedjelju, 26. siječnja 2014. godine oko 1.20 sati u Pakracu u Braće Radića ulici u stanu na prvom katu stambene zgrade došlo je do eksplozije plina uslijed čega je 54-godišnjak, koji je prevezen u bolnicu u Pakracu, teško tjelesno ozlijeđen. Prilikom eksplozije došlo je do oštećenja susjednih kuća i zgrada i policijski službenici su proveli očevid te slijedi daljnji rad na utvrđivanju okolnosti točnog uzroka eksplozije.