Četvrtak, 14 Studeni 2013 16:48

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Neovlašteno posjedovao drogu

U ponedjeljak, 11. studenoga 2013. godine, oko 15.15 sati u Požegi, u Industrijskoj ulici, u autobusu, 34-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,73 g/kg   na sav glas vikao i galamio. Policijski službenici su kod njega pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane, a budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on  je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U ponedjeljak, 11. studenoga 2013. godine, oko 9.20 sati, između mjesta Trokut i Jagma, uslijed jakog vjetra suho drvo je palo i oštetilo osobni automobil marke „Volkswagen“, kutinskih registarskih oznaka u vlasništvu 62-godišnjaka.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili osnove sumnje da su dvojica muškaraca starosti 28 i 36 godina u razdoblju od 19. do 21. listopada  provalili u vanjski prostor trgovačkog društva iz Požege prilikom čega su iz teretnog automobila marke „Iveco“, požeških registarskih oznaka otuđili razni alat tok su sa dva traktora otuđili njihove dijelove. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.