Četvrtak, 01 Kolovoz 2024 16:17

38-godišnjak u Brestovcu se zaključao u kuću i odbijao izaći, policija intervenirala od 9 do 14 sati kada je dobrovoljno izašao i odvezen u OŽB Požega

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

U kući je boravio sam i tijekom postupanja nije dolazilo do ugrožavanja sigurnosti drugih osoba -

FOTO: Ilustracija

Zbog povećanog interesa javnosti, obavještavamo vas da su policijski službenici  danas  01. kolovoza 2024.g. u mjestu Brestovac u vremenu od 09 do 14 sati  postupali po događaju u kojemu se 38-godišnji muškarac, pod specifičnim okolnostima, zaključao u obiteljsku kuću iz koje je odbijao izaći.

Nakon nekoliko sati, ipak je, na zahtjev policijskih službenika, dragovoljno izašao iz kuće te je prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega radi pružanja liječničke pomoći.

U kući je boravio sam i tijekom postupanja nije dolazilo do ugrožavanja sigurnosti drugih osoba niti je bilo  potrebe za primjenom sredstava prisile. 

Ovo je priopćenje poslala Policijska uprava tek na višekratno inzistiranje medija koji su željeli dobiti službenu informaciju, a ne objavljivati ne provjerene informacije. No, našoj PU ni ovaj puta to nije uspjelo, jer iz njihovih redova plasirane su informacije odmah nakon početka ovog događaja. Zašto je tome tako to bi trebao ipak biti njihov problem, a vrlo ga je lako utvrditi i riješiti.