Subota, 27 Srpanj 2024 10:21

Pod utjecajem alkohola od 2,03 promila upravljao osobnim automobilom i udario u ogradu od mosta

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

FOTO: Ilustracija

U petak 26. srpnja 2024. oko 22.55 sati u mjestu Završje u Ulici Zvonka Brkića, 25-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,03 promila upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom prometne trake, sletio je na putnu bankinu i udario u prometni znak, a nakon toga u metalnu ogradu mosta.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Vinogradskoj ulici.