Četvrtak, 23 Svibanj 2024 10:37

Tri prometne nesreće u Novom Selu, Pleternici i Šumanovcu gdje je 35-godišnjak udario u vozilo ispred sebe u kojemu je ozlijeđen 74-godišnjak

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

U prometnoj nesreći 74-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv 35-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

FOTO: Ilustracija

U srijedu 22. svibnja 2024. oko 10.50 sati između mjesta Cerovac i Šumanovci, 35-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom, nije držao potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila te je prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 74-godišnjak, a koji je usporavao zbog skretanja ulijevo.

U prometnoj nesreći 74-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv 35-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Novo Selo te u Pleternici u Mlinskoj ulici.