Utorak, 21 Svibanj 2024 08:42

Udario u cvjetnjake na Trgu sv. Trojstva pa pobjegao - naknadno ga policija pronašla a 49-godišnjak napuhao 2,66 promila i završio na triježnjenju

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja -

FOTO: Ilustracija

U ponedjeljak 20. svibnja 2024. oko 18.10 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, 49-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prednjim dijelom vozila udario u betonski cvjetnjak.

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,66 promila.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu u Bolničkoj ulici.