Nedjelja, 22 Rujan 2013 08:44

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U subotu, 21. rujna 2013. godine, oko 17.35 sati, u mjestu Lukač, 32-godišnji vozač osobnog automobila marke „fiat punto“, požeških registarskih oznaka (u kojem se kao putnica nalazila 36-godišnjakinja), dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom Ž4101 nije se zaustavio na postavljeni prometni znak „obavezno zaustavljanje“, te je skrenuo udesno prilikom čega je oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu marke „audi“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,17 g/kg, nepropisnom brzinom upravljao 61-godišnjak. Tom prilikom došlo je do sudara u kojem su 32-godišnjak, 36-godišnjakinja i 61-godišnjak lakše tjelesno ozlijeđeni. Protiv oba vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Ugrožavanje javnog prometa

Jučer oko 1.55 sati, u Kuli u Ulici Kardinala Alojzija Stepinca, prilikom kontrole prometa od strane policijskih službenika zatečen je 28-godišnji vozač osobnog automobila marke „vw golf“, požeških registarskih oznaka kod kojeg je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,34 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 28-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Neovlašteno posjedovao drogu

Istog dana oko 4 sata, u Požegi, u Orljavskoj ulici, policijski službenici su kod 20-godišnjaka pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U gradu zatečeno troje maloljetnika

Istog dana pola sata iza ponoći, na području grada Požege zatečene su tri maloljetne osobe koje su se nalazile u gradu nakon 23 sata bez pratnje odrasle osobe. O tome su obaviješteni njihovi roditelji koji su maloljetnike preuzeli te Centar za socijalnu skrb.