Nedjelja, 11 Veljača 2024 09:46

Subota uz južinu i čak 3 prometne nesreće koje su izazvale 3 mlade vozačice - rezultat 4 ozlijeđene osobe

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

U tri prometne nesreće ozlijeđene su četiri osobe  -

U subotu 10. veljače 2024. oko 7 sati između mjesta Čaglin i Latinovac, 18-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela u putni kanal.

U prometnoj nesreći 18-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Istoga dana, oko 13.30 sati u Požegi u Ulici Matice Hrvatske, 21-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, nije brzinu kretanja prilagodila stanju i uvjetima na cesti te je udarila prednjim dijelom vozila u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 34-godišnjakinja koja je zaustavila vozilo zbog propuštanja vozila.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 34-godišnjakinja kao i 21-godišnjakinja protiv koje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Nešto kasnije, oko 15.30 sati u mjestu Velika u Ulici Hrvatskih branitelja, 34-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uključivala se u promet vožnjom unazad s kolnog ulaza te udarila zadnjim dijelom vozila u zadnji desni bočni dio teretnog automobila kojim je upravljao 75-godišnjak. Nakon udara došlo je do rotacije i odbacivanja teretnog vozila van kolnika te udara u stup javne rasvjete.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 74-godišnjakinja koja se nalazila kao putnica u vozilu kojim je upravljao 75-godišnjak dok protiv 34-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.