Srijeda, 31 Siječanj 2024 09:25

32-godišnjem recidivisti prometnih prekršaja oduzeto vozilo i određeno zadržavanje u zatvoru

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Navedeni 32-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru gdje mu je određeno zadržavanje u zatvoru u Požegi u trajanju od 15 dana i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao  -

U utorak 30. siječnja 2024. oko 8.30 sati u mjestu Dobrovac u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su u prometu zatekli vozača starosti 32 godine koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta zbog negativnih bodova te izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije upravljao osobnim automobilom.

Navedeni 32-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru gdje mu je određeno zadržavanje u zatvoru u Požegi u trajanju od 15 dana i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao.