Subota, 25 Studeni 2023 09:53

21-godišnji vozač sletio s ceste u putni kanal kod Ašikovaca, iako ozlijeđen napustio je mjesto nesreće kao i vozač u Požegi

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

U prometnoj nesreći 21-godišnji vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama -

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da dana 29. listopada 2023. oko 17 sati u blizini mjesta Ašikovci, 21-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, izlaskom iz zavoja ulijevo nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao vozilom na suprotnu stranu kolnika i sletio na putnu bankinu, a nakon toga u putni kanal.

O prometnoj nesreći vozač nije obavijestio najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, niti se vratio na mjesto događaja prometne nesreće i sačekao dolazak ovlaštene osobe.

U prometnoj nesreći 21-godišnji vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Njemačkoj ulici.