Breadcrumbs

Ponedjeljak, 20 Studeni 2023 10:18

22-godišnji vozač uz alkohol od 1,61 promila, bez vozačke s isteklom prometnom sletio s ceste i udario u parkirani auto

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

22-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi  -

U nedjelju 19. studenoga 2023. oko 23.10 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici, 22-godišnji vozač  je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,61 promil upravljao osobnim automobilom kojemu je isteklo važenje prometne dozvole te je uslijed neprilagođene brzine udario desnim kotačima u betonski rubnik i sletio s kolnika, udario u dvije PVC kante za komunalni otpad, a potom u parkirani osobni automobil u vlasništvu 42-godišnjaka.

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao te su ga oko 23.20 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića zaustavili policijski službenici.

Nadalje, 22-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici sv. Vida.