Nedjelja, 08 Rujan 2013 12:14

Požar na skladištu Limarije Janota

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

U subotu, 7. rujna 2013. godine oko 12.30 sati u mjestu Dervišaga u Ulici Zrinskoj zapalilo se pomoćno skladište obrta. Policijskim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kvara na električnim dijelovima neonske lampe te se požar proširio na električne vodove, gotove limene proizvode i teretni automobil marke „mercedes“. Procjenjuje se da su požarom oštećeni 40-godišnjak i 62-godišnjak za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Dva narušavanja javnog reda i mira

U subotu, 7. rujna 2013. godine oko 23.45 sati u mjestu Dolac u mjesnom domu sedam muških osoba  i jedna ženska starosti od 18 do 27 godina te jedan maloljetnik na sav glas su pjevali i vikali te reproducirali glasnu glazbu putem glazbene linije i na taj način remetili noćni mir građana. Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije u nedjelju, 8. rujna 2013. godine oko 4 sata u Požegi u Cehovskoj ulici 18-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,42 g/kg) revoltiran što u ugostiteljskom objektu nije dobio alkoholno piće na sav glas je vikao i galamio, a potom nogom i rukama razbio izlog prodavaonice. On je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.