Nedjelja, 01 Rujan 2013 11:40

Četiri prometne nesreće proteklog vikenda

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

U petak, 30. kolovoza 2013. godine, na području Policijske uprave dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila oko 21.30 sati u Velikoj u Ulici Stjepan Radića kada je osobni automobil sletio s kolnika na travnatu bankinu i potom udario u stup javne rasvjete. A druga se dogodila nešto kasnije oko 23.45 sati u mjestu Buk između dva osobna automobila.

U subotu, 31. kolovoza 2013. godine, oko 3.50 sati u Požegi u Kralja Tomislava ulici 22-godišnji vozač (0,99 g/kg) osobnog automobila marke „audi“, požeških registarskih oznaka, uslijed vožnje pod utjecajem alkohola i prije stjecanja prava na upravljanje izgubio je nadzor nad vozilom i udario u parkiranu „opel corsu“, koja je potom odbačena na parkiranu „opel astru“. 22-godišnji počinitelj napustio je mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, ali su ga policijski službenici ubrzo pronašli i budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja te protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Nešto ranije oko 2.52 sata, u Pleternici na raskrižju ulica Eugena Podubskog i Ante Starčevića dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom i to slijetanje osobnog automobila s kolnika i udar u žičanu ogradu.