Nedjelja, 28 Svibanj 2023 09:10

56-godišnjak u Resniku uz alkohol i oduzetu vozačku sletio i ozlijedio se - još 2 prometne i čak 3 bijega vozača

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 56-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama  -

U subotu 27. svibnja 2023. oko 17.50 sati u mjestu Resnik, 56-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,51 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova upravljao osobnim automobilom prešao je na suprotnu prometnu traku te sletio na putnu bankinu i u kanal. Nakon toga je udario u smjerokazni stupić i betonski kolni ulaz te se prevrnuo na krov. U prometnoj nesreći 56-godišnjak je lakše ozlijeđen.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 56-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestima Brestovac i Ruševo te tri bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva i u mjestima Biškupci i Badljevina.