Ponedjeljak, 27 Ožujak 2023 08:48

Vozač "Chevroleta" vozio s 2,57 promila a vozač "volkswagena" s 1,58 promila sletio s ceste - obojica završila na triježnjenju

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Protiv 59-godišnjaka slijedi prekršajni nalog  -

U nedjelju 26. ožujka 2023. oko 16.40 sati u Požegi u Zrinskoj ulici, policijski službenici su zaustavili osobni automobil marke „Chevrolet“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,57 promila upravljao 59-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 59-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Protiv 20-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog -

U nedjelju 26. ožujka 2023. oko 6.20 sati u mjestu Sesvete, 20-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,58 promila upravljao osobnim automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao na suprotnu prometnu traku i putnu bankinu gdje je prednjim dijelom vozila udario u metalni nosač prometnog znaka te sletio u putni kanal. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u Požegi u Ulici Franje Cirakija i u mjestu Kaptol u Požeškoj ulici te dva bijega s mjesta prometne nesreće, u Požegi u Cvjetnoj ulici i u mjestu Oblakovac.