Petak, 17 Ožujak 2023 08:41

20-godišnja vozačica "Audia" vozeći unatrag udarila u "Volkswagen" 26-godišnjaka koji je pobjegao s 2,01 promila alkohola

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Nakon prometne nesreće 26-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i utvrdili da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,01 promil  -

U četvrtak 16. ožujka 2023. oko 14 sati u Požegi u Ulici Republike Hrvatske, 20-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, uključivala se u promet vožnjom unazad s obilježenog parkirališta, a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega  je u njeno vozilo udario osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 26-godišnjak.

Nakon prometne  nesreće 26-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i utvrdili da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,01 promil.  Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 26-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 20-godišnjakinji na mjestu događaja uručeno izvješće o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Omanovac u kojoj je jedan od sudionika pobjegao i za njim se traga.