Breadcrumbs

Utorak, 07 Ožujak 2023 11:19

Ubojstvo u pokušaju u Kaptolu a za kaznena djela optuženi alkoholizirani 22-godišnjak i 54-godišnjakinja

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kaptola kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo u pokušaju“ i nad 54-godišnjom hrvatskom državljankom također s područja Kaptola koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda u pokušaju“  -

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kaptola kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo u pokušaju“ i nad 54-godišnjom hrvatskom državljankom također s područja Kaptola koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda u pokušaju“.

Naime, dana 4. ožujka 2023. oko 23.30 sati u mjestu Kaptol u obiteljskoj kući i dvorištu, 22-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,13 promila verbalno i tjelesno napao 54-godišnjakinju (0,86 promila) nakon čega ju je pokušao usmrtiti gušenjem u čemu ga je spriječio 63-godišnjak.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 54-godišnjakinja u navedenom događaju uporabom drvene palice i kuhinjskih noževa tjelesno napala 22-godišnjaka u namjeri da ga ozlijedi i vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 22-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.