Srijeda, 03 Srpanj 2013 11:39

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

ZARADIO OPTUŽNI PRIJEDLOG ZBOG VERBALNOG I TJELESNOG NAPADA

U četvrtak, 27. lipnja 2013. godine oko 12.30 sati u Prekopakri,u ulici Stjepana Radića, 33-godišnji muškarac je na ulici verbalno vikao i vrijeđao, a potom i tjelesno napao 34-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

PRONAŠAO JEDNU TROMBLONSKU MINU IZ DOMOVINSKOG RATA

U petak, 28. lipnja 2013. godine oko 14.30 sati u mjestu Batinjani, 56-godišnjak je prilikom obilaska svoje šume pronašao jednu tromblonsku minu M-60 za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu minu je izuzeo i ona će naknadno biti uništena.

NEOPREZNOST BICIKLISTICE UZROK PROMETNE NEZGODE

U petak, 28. lipnja 2013. godine oko 15.55 sati na raskrižju ulica Stjepana Radića i Franje Cirakija, 19-godišnjakinja koja se kretala biciklom na nogostupu dolaskom do raskrižja skrenula je desno preko obilježenog pješačkog prijelaza a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za sudionike u prometu prilikom čega je udarila biciklom u osobni automobil marke „VW Sharan“, slavonskobrodskih registarskih oznaka kojim je upravljala 44-godišnja vozačica,nakon čega je s bicikla pala na kolnik. Protiv 19-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog.

GALAMIO NA SUSJEDA KOJI SE KRETAO BICIKLOM KROZ ULICU

U petak, 28. lipnja 2013. godine oko 13.30 sati u Milanlugu, 41-godišnjak je ispred svoje kuće verbalno napao i galamio na 23-godišnjeg susjeda koji se kretao biciklom kroz ulicu. Protiv 41-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

UKRAO NOVČANIK SA PAR TISUĆA KUNA

U subotu, 29. lipnja 2013. godine u vremenu od 14 do 18 sati, u Kutjevu, u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj otuđio je novčanik u vlasništvu 43-godišnjaka u kojem se nalazilo par tisuća kuna. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjim muškarcem sa područja općine Kutjevo utvrđeno je da je počinio rečeno kazneno djelo i protiv njega slijedi kaznena prijava.

PROVALILI U HLADNJAK I POSLUŽILI SE SA SLADOLEDIMA

U noći sa subote na nedjelju 29./30. lipnja 2013. godine u vremenu od 22 do 6 sati, u Požegi, u ulici Dr. Franje Tuđmana, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u hladnjak u vlasništvu poduzeća iz Zagreba koji se nalazi pored kioska i otuđio oko 20-tak sladoleda. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

NA DIVLJEM DEPONIJU DOŠLO DO POŽARA

U ponedjeljak, 1. srpnja 2013. godine oko 16.45 sati u Kutjevu, u ulici Bana Josipa Jelačića na neutvrđeni način je došlo do požara na divljem deponiju kojom prilikom je izgorjelo smeće.