Breadcrumbs

Srijeda, 08 Veljača 2023 08:44

35-godišnjak vozio s 1,78 promila pa završio u policiji, a 43-godišnjak recidivist u prekršajima uhićen i oduzeto mu vozilo

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Protiv 35-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog  -

U utorak 7. veljače 2023. oko 10.45 sati u mjestu Jakšić u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,78 promila upravljao 35-godišnjak.

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Protiv 43-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, a također mu je oduzeto i vozilo kojim je upravljao

U utorak 7. veljače 2023. oko 17.20 sati između mjesta Kamenska i Novo Zvečevo, policijski službenici su zaustavili osobni automobil marke „Volskwagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 43-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja.

Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio identitet.

43-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi. 

Protiv 43-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, a također mu je oduzeto i vozilo kojim je upravljao.