Utorak, 10 Siječanj 2023 09:15

Noćas 47-godišnjak vozio "Škodu" uz alkohol od 1,57 promila i bijeg s prometne nesreće nakon oštećenog semafora

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 47-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama  -

U ponedjeljak 9. siječnja 2023. oko 0.15 sati u Požegi u Ulici Tina Ujevića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,57 promila upravljao 47-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 47-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće  -

U ponedjeljak 9. siječnja 2023., tijekom dana u Požegi na križanju ulica Zrinska i Pavla Radića, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u metalni nosač semafora i semafor koji su tom prilikom oštećeni. Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi ni vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.